inpink logo


  Pijaneci

  HD
  3:47
  автор | дата 05.01.2016
  • 4143337
  • 10433
  • 1562
  Проголосовало пользователей: 11995
  Elrodi Production
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 26.11.2007
  shllip shllap.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 28.10.2017
  http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/albanianpazar https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Nje shfaqje nga Agron ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 01.10.2009
  ky eshte jo muharremi po ky eshte kongetari i gjithe botes shqipnis ahhahahahahahahaahahahahahahahha.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 01.01.2013
  Mbrëmje Rinore Shqiptare e organizuar nga http://www.albanians.gr / Rinia shqiptare ne Greqi http://www.facebook.com/albanikineolaia me rastin e ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 10.03.2018
  Publisher: https://www.facebook.com/HumorOnAir/ Publisher: OnAir Music Nga projekti "Gezuar me Qumilin 2010"
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 12.03.2017
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 04.12.2017
  Produksioni Arboni: http://www.facebook.com/ProduksioniARBONI https://www.facebook.com/MuzikeHumorshqip/?ref=hl.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 30.11.2016
  Produksioni Arboni: http://www.facebook.com/ProduksioniARBONI https://www.facebook.com/MuzikeHumorshqip/?ref=hl.
  • СКАЧАТЬ
  https://www.rtsh.al/ https://www.facebook.com/RadioTelevizioniShqiptarRTSH Të drejtat mbrohen nga: OnAir.FM https://www.facebook.com/onairfmnetwork.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 16.04.2018
  Produced by Fatmir Muja ONIMA - http://smarturl.it/ONIMA www.PIKA.al.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 22.01.2017
  Publisher: https://www.facebook.com/HumorOnAir/ Publisher: OnAir Music Nga projekti "Urime 8 Marsin" 2008.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 17.12.2015
  (C) EuroLindi & ETC. All rights reserved. https://www.facebook.com/eurolindinfm https://www.youtube.com/user/EurolindiNFM Producent - Bujar Avdimetaj.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 05.11.2012
  Estrada e Korces - Pijaneci Arben Dervishi Zamira Kita.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 18.04.2013
  Fenix Studio Tirane, Rr. Mine Peza. +355684040494 Sherbime profesionale me Kamera, Foto dhe DJ https://www.facebook.com/fenixtirane.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 25.11.2018
  http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/albanianpazar https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Nje shfaqje nga Agron ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 06.01.2018
  Aktrojne: Edmond Halili, Andi Gjuzi dhe Xon Luga Producent Haxhi Isufi ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 23.02.2012
  DEGJO GAJDE http://youtu.be/bvPkTPocDKA.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 07.11.2018
  Televizioni Koha - Tetovë www.tvkoha.tv.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 02.03.2012
  (C) EuroLindi & ETC. All rights reserved. ''Me i miri me me te Miret'' Producent: Bujar Avdimetaj Facebook: https://www.facebook.com/eurolindinfm Youtube: ...
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
   Сейчас смотрят